Refund And Privacy Policy


ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Το HONEY THERAPY e-shop είναι η ιστοσελίδα που περιγράφει τις υπηρεσίες που διατίθενται προς εσάς υπό τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις («Όροι και Προϋποθέσεις»). Με την πρόσβαση ή τη χρήση της Ιστοσελίδας αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει ότι, χωρίς περιορισμούς ή τροποποιήσεις, δεσμεύεστε από τους Όρους και Προϋποθέσεις, αναπόσπαστο μέρος των οποίων συνιστά η Πολιτική Απορρήτου, και έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τους νόμους 2251/1994, 2472/1997 και 3471/2006, όπως ισχύουν, καθώς και την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις αρχές του δικαίου. Κατά την πρόσβαση σε ή τη χρήση της Ιστοσελίδας, υποχρεούστε να συμμορφώνεστε με τους Όρους και Προϋποθέσεις και τις ειδικές προειδοποιήσεις ή οδηγίες πρόσβασης ή χρήσης που αναρτώνται σε αυτήν. Υποχρεούστε να ενεργείτε πάντοτε σύμφωνα με το νόμο, τα συναλλακτικά ήθη και την καλή πίστη. Δεν δύνασθε να προβαίνετε σε οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση της Ιστοσελίδας καθώς και του περιεχομένου ή των υπηρεσιών που εμφανίζονται σε αυτήν και δεν δύνασθε να βλάπτετε με οποιονδήποτε τρόπο την ακεραιότητα ή λειτουργία της. Εάν παραβιάζετε, από δόλο ή αμέλεια, οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις που αναφέρονται στους Όρους και Προϋποθέσεις (συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Απορρήτου), θα καθίστασθε υπεύθυνοι για όλες τις απώλειες και ζημίες που θα προκληθούν εξ αυτού του λόγου στην honey therapy, τις συνδεδεμένες εταιρείες της, τους συνεταίρους ή τους παρόχους αδειών. Όλες οι πληροφορίες που προσφέρονται από το HONEY THERAPY.GR προορίζονται αποκλειστικά για εκπαιδευτική ή ενημερωτική χρήση. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με τη φύση ή την προτεινόμενη χρήση των προϊόντων μας, μπορείτε να μας αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο arkmel@otenet.gr,natalia. kedra87@gmail.com

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

α. Επικοινωνήσατε μέσα στις 14 ημέρες μετά την παραλαβή των προϊόντων με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Β. Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

γ. Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Επιπλέον σύμφωνα με το άρθρο άρθρο 4 του Ν. 2251/94

Α. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Β. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Γ. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Δ. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο natalia.kedra87@gmail.com Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ:

Η Εταιρεία μας παρακολουθεί με επιμέλεια τις εξελίξεις της νομοθεσίας στον τομέα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο και προσαρμόζει άμεσα τις λειτουργίες του παρόντος δικτυακού τόπου, το λογισμικό που χρησιμοποιεί και τον τρόπο παροχής των προσφερόμενων υπηρεσιών της, προκειμένου να διασφαλίζεται πλήρως, απολύτως, ανεξαιρέτως και υπευθύνως η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής δεδομένα) των επισκεπτών – χρηστών του ηλεκτρονικού της καταστήματός, www.honeytherapy.gr.  Πρωταρχικό μέλημα της Εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό στα δικαιώματα, τις θεμελιώδεις ελευθερίες, την ιδιωτική ζωή, καθώς και στο απόρρητο της επικοινωνίας των χρηστών του ιστοχώρου μας, γι’ αυτό και λαμβάνουμε όλα τα πρόσφορα και αναγκαία μέτρα στα πλαίσια του νόμου, υιοθετώντας σύγχρονες τεχνολογικές διαδικασίες, προηγμένο τεχνικό εξοπλισμό και λογισμικό.

Οι επισκέπτες και οι χρήστες των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου κατά την περιήγησή τους στις ιστοσελίδες του, ενδέχεται να κληθούν να παράσχουν εκουσίως πληροφορίες και δεδομένα που τους αφορούν προκειμένου να εγγραφούν σε υπηρεσίες, να λαμβάνουν ενημερώσεις, να παραγγέλνουν προϊόντα και να απολαμβάνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.honeytherapy.gr.

Στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα περιλαμβάνεται κάθε πληροφορία αναφορικά με το υποκείμενο των δεδομένων, με τις στο νόμο προβλεπόμενες εξαιρέσεις. Στα δεδομένα περιλαμβάνονται και προστατεύονται ιδιαιτέρως και τα χαρακτηριζόμενα στο νόμο ως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (αρθρ. 2, παρ. 1β, ν. 2472/1997). Τα απλά προσωπικά δεδομένα είναι όλα τα μη ευαίσθητα. Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών – χρηστών, με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων, συνίσταται σε κάθε εργασία ή σειρά εργασιών όπως, η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διατήρηση ή αποθήκευση, η τροποποίηση, η εξαγωγή, η χρήση, η διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλης μορφής διάθεση, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, η διασύνδεση, η δέσμευση (κλείδωμα), η διαγραφή, η καταστροφή (αρθρ. 2δ, ν. 2472/1997). Η επεξεργασία δεδομένων των χρηστών από την Εταιρεία μας είναι απόρρητη. Η Εταιρεία μας λαμβάνει  κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Η Εταιρεία ενεργώντας με βάση την αρχή της νομιμότητας, της προσφορότητας και της αναλογικότητας, προβαίνει σε επεξεργασία δεδομένων των χρηστών, τα οποία αποκτά με νόμιμο τρόπο και διατηρεί σε αρχείο, αυστηρά υπό τις προϋποθέσεις του νόμου (αρθρ. 5 ν. 2472/1997), αποκλειστικά και μόνο κατόπιν συγκατάθεσης του χρήστη – υποκειμένου των δεδομένων. Η Εταιρεία δηλώνει ότι προβαίνει σε νόμιμη επεξεργασία των δεδομένων των χρηστών τα οποία συλλέγει κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο για καθορισμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς και τα οποία, υφίστανται θεμιτή και νόμιμη επεξεργασία εν όψει των σκοπών αυτών. Σκοποί που δικαιολογούν την επεξεργασία είναι μεταξύ άλλων η εκτέλεση των παραγγελιών των χρηστών του παρόντος δικτυακού χώρου, η αιτηθείσα ενημέρωση των χρηστών μέσω newsletter και η εν γένει αποτελεσματικότερη παροχή σε αυτούς των προσφερόμενων υπηρεσιών της Εταιρείας. Νόμιμα επεξεργάζεται η Εταιρεία μας και διαβιβάζει δεδομένα των χρηστών στις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, προκειμένου να καταστεί δυνατή η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων. Η επεξεργασία περιορίζεται στο απολύτως αναγκαίο μέτρο (άρθρ. 5, παρ. 1, ν. 3471/2006). Περαιτέρω, τα συλλεγόμενα - επεξεργαζόμενα δεδομένα είναι συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα κάθε φορά απαιτείται εν όψει των σκοπών της επεξεργασίας, είναι, δε, ακριβή και εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση (με νόμιμες διαδικασίες) και διατηρούνται σε μορφή που να επιτρέπει τον προσδιορισμό της ταυτότητας των υποκειμένων τους μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται, για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους και της επεξεργασίας τους (αρθρ. 4 παρ. 1 Ν. 2472/1997). Η Εταιρεία μας αρχειοθετεί τις συμβάσεις με τους καταναλωτές – χρήστες του παρόντος ιστοχώρου, εντός των θεσμικών πλαισίων και με γνώμονα την ομαλή διεκπεραίωση των παραγγελιών. Δυνατότητα πρόσβασης των καταναλωτών σε αυτές υπάρχει εφόσον ζητηθεί ειδικώς.

Μοναδικές, περιοριστικά απαριθμούμενες στο νόμο (αρθρ. 5 παρ. 2 ν. 2472/1997) περιπτώσεις, στις οποίες ενδέχεται η Εταιρεία μας να προβεί σε επεξεργασία των απλών δεδομένων των χρηστών χωρίς τη συγκατάθεσή τους είναι οι κάτωθι:

α) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης, στην οποία συμβαλλόμενο μέρος είναι υποκείμενο δεδομένων ή για τη λήψη μέτρων κατόπιν αιτήσεως του υποκειμένου κατά το προσυμβατικό στάδιο. β) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκπλήρωση υποχρεώσεως του υπεύθυνου επεξεργασίας, η οποία επιβάλλεται από το νόμο. γ) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για τη διαφύλαξη ζωτικού συμφέροντος του υποκειμένου, εάν αυτό τελεί σε φυσική ή νομική αδυναμία να δώσει τη συγκατάθεσή του. δ) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκτέλεση έργου δημόσιου συμφέροντος ή έργου που εμπίπτει στην άσκηση δημόσιας εξουσίας και εκτελείται από δημόσια αρχή ή έχει ανατεθεί από αυτή είτε στον υπεύθυνο επεξεργασίας είτε σε τρίτο, στον οποίο γνωστοποιούνται τα δεδομένα. ε) Η επεξεργασία είναι απολύτως αναγκαία για την ικανοποίηση του έννομου συμφέροντος που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή ο τρίτος ή οι τρίτοι στους οποίους ανακοινώνονται τα δεδομένα και υπό τον όρο ότι τούτο υπερέχει προφανώς των δικαιωμάτων και συμφερόντων των προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα και δεν θίγονται οι θεμελιώδεις ελευθερίες αυτών.

Περαιτέρω, η επεξεργασία δεδομένων από την Εταιρεία μας επιτρέπεται και όταν: ο χρήστης μετά από ενημέρωση για το είδος των δεδομένων, το σκοπό και την έκταση της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών έχει συγκατατεθεί, ή η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης, στην οποία ο  χρήστης είναι συμβαλλόμενο μέρος, ή για τη λήψη μέτρων κατά το προσυμβατικό στάδιο, μετά από αίτηση του συνδρομητή ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη (αρθρ. 5, παρ. 2 ν.3471/2006). Ο σχεδιασμός και η επιλογή των τεχνικών μέσων και των πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και του εξοπλισμού για την παροχή στους χρήστες των υπηρεσιών της Εταιρείας μας, γίνονται με βασικό κριτήριο την επεξεργασία όσο το δυνατόν λιγότερων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Στην επιτρεπόμενη αποθήκευση και επεξεργασία κατά τα ανωτέρω ανήκουν ενδεικτικώς η ενημέρωση του χρήστη, η διεκπεραίωση της παραγγελίας του, η παροχή αιτηθέντων υπηρεσιών και κάθε ενέργεια στα πλαίσια της σύμβασης του χρήστη με την Εταιρεία μας.

Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, όπως αυτά περιγράφονται στον νόμο, δεν συλλέγονται από την Εταιρεία σε καμία περίπτωση. Κατ’ εξαίρεση από τον κανόνα αυτό δύναται η Εταιρεία να συλλέξει και επεξεργαστεί ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ύστερα από άδεια της αρμόδιας Αρχής και υπό τις αυστηρές, περιοριστικά αναφερόμενες στον νόμο προϋποθέσεις (άρθρ. 7, ν.  2472/1997).

Συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων, είναι, κάθε ελεύθερη, ρητή και ειδική δήλωση βουλήσεως, που εκφράζεται με τρόπο σαφή και με πλήρη επίγνωση, και με την οποία, το υποκείμενο των δεδομένων, αφού προηγουμένως ενημερωθεί, δέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει πληροφόρηση τουλάχιστον για το σκοπό της επεξεργασίας, τα δεδομένα ή τις κατηγορίες δεδομένων που αφορά η επεξεργασία, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και το όνομα, την επωνυμία και τη διεύθυνση του υπεύθυνου επεξεργασίας και του τυχόν εκπροσώπου του. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα (αρθρ. 2 ια, ν. 2472/1997). Έγγραφος τύπος δεν απαιτείται για την παροχή συγκατάθεσης προς επεξεργασία απλών δεδομένων του χρήστη, επομένως η συγκατάθεση δύναται να δοθεί και ηλεκτρονικά ,με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Οι χρήστες του παρόντος δικτυακού χώρου κατά το στάδιο της συλλογής δεδομένων ενημερώνονται κατά τρόπο πρόσφορο και σαφή για το σκοπό της επεξεργασίας και τους αποδέκτες των δεδομένων τους. Οι χρήστες απολαμβάνουν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά τους δεδομένα, έχουν μεταξύ άλλων δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης στα δεδομένα τους και αντιρρήσεων κατά τις ειδικότερες προβλέψεις του νόμου (αρθρ. 11,12,13 αντίστοιχα, ν. 2472/1997). Ειδικά οι αντιρρήσεις απευθύνονται εγγράφως στον υπεύθυνο επεξεργασίας και πρέπει να περιέχουν αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας έχει την υποχρέωση να απαντήσει εγγράφως επί των αντιρρήσεων μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών.

Οποιαδήποτε χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών που παρέχονται μέσω δημοσίου δικτύου επικοινωνιών και των διαθεσίμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καθώς και των συναφών δεδομένων κίνησης και θέσης, όπως ορίζονται στις διατάξεις του άρθρου 2 περ. 3, του νόμου 3471/2006, προστατεύεται από το απόρρητο των επικοινωνιών (άρθρ. 4 παρ. 1 ν. 3471/2006). Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των χρηστών στον παρόντα δικτυακό τόπο προστατεύονται ως απόρρητα μέσω κατάλληλων τεχνολογικών μέσων και μεθόδων. Η άρση του απορρήτου είναι επιτρεπτή μόνο υπό τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που προβλέπονται από το άρθρο 19 του Συντάγματος. Απαγορεύεται, στους επισκέπτες, χρήστες και κάθε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλο φορέα, η χρήση λογισμικού υποκλοπής των δεδομένων των χρηστών που διατηρεί η Εταιρεία μας καθώς και η αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων – μεταξύ άλλων και των δεδομένων κίνησης – για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς (άρθρ. 4, περ. 2, ν. 3471/2006). Η Εταιρεία μας δηλώνει ότι δεν εφαρμόζει καμία από τις ανωτέρω τεχνικές και πρακτικές και οποιαδήποτε επεξεργασία δεδομένων χρηστών γίνεται εντός των αυστηρώς  καθορισμένων προϋποθέσεων του νόμου.